سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس

رئیسی تاکید کرد: جنایت تروریستی کرمان را مصرانه پیگیری می‌کنیم

رئیس جمهور گفت: ما مصرانه به دنبال آن هستیم تا پیگیری‌های لازم درخصوص جنایت تروریستی کرمان از ناحیه دستگاه‌های امنیتی انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 05
کد خبر: ۲۲۲۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در پایان سفر خود به کرمان در گفت‌وگویی تلویزیونی گفت: باید در ابتدا از مردم عزیز زنجان عذرخواهی کنم چون امروز باید به این شهر سفر می‌کردم ولی به خاطر حادثه کرمان سفرم را به ترکیه هم لغو کردم چون احساس کردم این موضوع اولویت دارد و باید به آن بپردازم.

 

وی افزود: جلسه شورای امنیت ملی روز گذشته برای بررسی ابعاد این ماجرا در تهران تشکیل شد. در این جلسه،‌گزارشات دست اندرکاران شنیده و پیگیرهایی انجام شد و پیگیری‌هایی هم باید انجام شود. ما مصرانه به دنبال آن هستیم تا این پیگیری‌ها از ناحیه دستگاه‌های امنیتی ما انجام شود.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: حضور من در کرمان برای عرض تسلیت به خانواده‌های معظم شهدا و بعلت خاطر عزیز خانواده شهدا ایثارگران و مجروحین این حادثه بود. همچنین؛ حضور من در کرمان برای انجام بررسی میدانی نسبت به حادثه‌ واقع شده و پیگیری ابعاد قضیه، شنیدن سخنان مسئولان امنیتی ـ انتظامی و دست‌اندرکاران موضوع که ضرورت داشت و اول صبح امروز با دوستان و عزیزان جلسه‌ای در کرمان داشتیم.

 

رئیسی در پایان خاطرنشان کرد: این موضوع حتماً نیازمند بررسی‌های بیشتر است که در دستور کار خواهد بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار